ACTUALITATE 7 decembrie 2016

16 dosare depuse pentru Bursa Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 228 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe se pregăteşte să decidă care vor fi cei 6 liceeni care vor beneficia de „ Bursa Sfântu Gheorghe”, în valoare de 3.000 de lei fiecare. Comisia de evaluare îi va selecta pe câştigători pe baza dosarelor depuse în termenul anunţat de autorităţi, respectiv până la 29 noiembrie. Potrivit datelor oferite de autorităţi, anul acesta au fost înregistrate 16 cereri. Bursele vor fi înmânate în cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local al municipiului Sfântu Gheorghe din anul 2016.

Candidaţii care au depus dosare pentru „ Bursa Sfântu Gheorghe” sunt de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” (4), Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” (6), Colegiul Național „Székely Mikó” (5) şi de la Liceul de Arte „Plugor Sándor” (1).

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local Nr. 307/2016, comisia de evaluare a dosarelor este formată din viceprimarul Sztakics Éva-Judit şi consilierii locali Kondor Ágota, Zsigmond József, Magyarósi Imola-Piroska, Ambrus Zsombor, Mirela-Liliana Bucur şi Kolcza István.

„Începând cu anul 2010, Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe anunţă în fiecare an acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi din anii terminali, care pe parcursul liceului au obţinut rezultate deosebite la învăţătură. Prin această bursă semnificativă, în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local doreşte să încurajeze în continuare elevii claselor a XII-a că merită într-adevăr să înveţe, să se dezvolte şi să se lupte pentru note în cadrul anilor de studii”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.