ACTUALITATE 6 iunie 2016

Concert cu Mr. Blues al României la Sfântu Gheorghe și Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 723 vizualizări

Mr. Blues al României, AG Weinberger, va susţine luni, 13 iunie şi marţi, 14 iunie, concertul Gringo de România, în oraşele Covasna, respectiv Sfântu Gheorghe.

„Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au făcut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România. Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă”, scrie într-un comunicat de presă trimis de organizatori.

Evenimentul de luni din oraşul Covasna se va desfăşura Casa Orăşenească de Cultură, începând cu ora 19.  Potrivit organizatorilor, biletele pot fi achiziţionate de la agenţia de bilete – str. 1 Decembrie 1918/1. Informații şi rezervări la tel. 0 267 340394 sau 076 267 4516, culturacv@gmail.com, https://www.facebook.com/coccovasna.muvhaz.

Concertul derulat marţi la Sfântu Gheorghe va fi găzduit de Teatrul „Támasi Áron”, în Sala mare, cu începere de la ora 19:00. Biletele pot fi cumpărate de la agenţia de bilete din Piaţa Libertăţii, iar informaţii şi rezervări se pot obţine la tel. 0267 312 104. Potrivit organizatorilor, program casei de bilete este următorul:  Luni - Joi 10:00-16:00, Vineri: 10:00- 14:00.

Organizatorii evenimentelor sunt Casa Orășenească de Cultură – pentru oraşul Covasna şi Teatrul „Támasi Áron”, în parteneriat cu Rotary Club – pentru Sfântu Gheorghe.

AG Weinberger banner

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.