ACTUALITATE 12 mai 2016

Weekendul sportiv aduce meciul promovării pentru Sepsi OSK

de Sever Ioan Miu | 960 vizualizări

Meciul liderului Seriei 1 din Liga a III-a, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu a doua clasată, Olimpia Râmnicu Sărat, are loc sâmbătă, la ora 18. O victorie pe stadionul din Sfântu Gheorghe va asigura practic promovarea Sepsi OSK în liga a II-a. Meciul trebuia să aibă loc weekendul trecut, însă a fost amânat, ca și celelalte partide organizate de FRF, după decesul jucătorului dinamovist Patrick Ekeng. Pe lângă partidele din ligile a IV-a și a V-a, prezentate mai jos, weekendul sportiv aduce și un eveniment de natație. Astfel, pe 14 mai, la Sfântu Gheorghe va avea loc concursul „Eu înot”, organizat de Clubul Sportiv Ciprian pentru copii între 7 și 10 ani.

În liga a IV-a, sâmbătă au loc două meciuri: Baraolt – Harghita Aia Mare, respectiv KSE Târgu Secuiesc – Prima Brăduț. Ambele partide se desfășoară la ora 18. Tot de la ora 18, dar duminică au loc următoarele întâlniri sportive: Avântul Ilieni – Nemere Ghelința, Brețcu – Perkő Sânzieni, Cernat – Ojdula, Venus Ozun – Oltul Chilieni. Tot duminică era programat meciul Progresul Sita Buzăului – Belin, dar, pentru că Progresul a fost exclusă din campionat, echipa din Belin va câștiga „la masa verde”. Echipa din Păpăuți stă o etapă.

În play-off-ul ligii a V-a, Dozsa Dalnic, ultima clasată, întâlnește în deplasare a doua clasată, echipa din Reci. La aceeași oră, Ciucașul Întorsura Buzăului, aflată pe poziția a treia, joacă cu fruntașa clasamentului din play-off, Covasna.

 

 

Teme articol: SPORT fotbal Sepsi competitii
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.