ACTUALITATE 28 martie 2018

1.500 de lei pentru înfrumusețarea zonelor verzi de la blocuri

de Iulia Drăghici - Taraș | 502 vizualizări

Programul se adresează Asociațiilor de locatari din Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a dat startul programului de sprijinire a Asociațiilor de locatari în vederea înfrumusețării zonelor verzi din zona blocurilor de locuit. Fiecare asociație poate beneficia de câte 1.500 de lei dacă depune, până la 30 aprilie, o cerere în acest sens la Compartimentul de Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură.

„În cadrul programului, Asociațiile de locatari pot solicita următoarele materiale în valoare totală de 1500 de lei: bănci, puieţi pomi ornamentali, arbuşti, gard viu, flori diferite specii, seminţe gazon, gărduleţ de protecţie, pământ fertil pentru zone verzi. Contribuţia proprie a solicitanţilor este de 20% din valoarea totală a materialelor solicitate, urmând ca restul de 80% să fie cofinanţat din bugetul local al municipiului Sfântu Gheorghe.

Textul complet al Hotărârii 40/2012 al Consiliului Local împreună cu regulamentul programului multianual îl veți găsi pe site-ul primăriei, www.sfantugheorgheinfo.ro”, arată un comunicat de presă transmis miercuri dimineață de Primărie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.