ACTUALITATE 26 noiembrie 2020

1 Decembrie cu ceremonie și depuneri de coroane, dar fără public

de Iulia Drăghici - Taraș | 2550 vizualizări

Ceremoniile organizate de Ziua Națională a României nu vor lipsi nici anul acesta, chiar dacă vor fi derulate în condiții speciale din cauza pandemiei. În județul Covasna, va avea loc o ceremonie cu depuneri de coroane la Grupul Statuar „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, dar cu efective reduse, fără tehnică și fără public, pentru a putea respecta prevederile legale privind numărul de participanți.

Evenimentul de 1 Decembrie va începe la ora 12:00. Coroane vor depune doar reprezentanții unor instituții din județ.

„De asemenea, dorim să aducem la cunoștința cetățenilor faptul că, toate ceremoniile organizate pentru marcarea Zilei Naționale a României se vor desfășura cu participarea detașamentelor de onoare cu efective reduse, fără tehnică și fără public, pentru a putea fi respectate prevederile privind numărul de persoane admise la manifestările publice organizate pe perioada stării de alertă, conform legislației în vigoare.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, Instituția Prefectului – Județul Covasna face apel la cetățeni să respecte toate normele de protecție individuală și distanțare socială cuprinse în Hotărârea Guvernului nr. 976/2020.

Mulțumim tuturor celor care manifestă un comportament responsabil!”, transmite Prefectura Covasna.

Acțiunea este organizată de Instituția Prefectului Județului Covasna și Garnizoana Sfântu Gheorghe.

Alte detalii, în comunicatul de presă trimis de Prefectură: 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.