ACTUALITATE 10 iulie 2009

„O casă sigură – o viaţă în plus: respectaţi măsurile de prevenire”

de Covasna Media | 544 vizualizări
Deşi copiii sunt în vacanţă, personalul Compartimentului Pregătirea Populaţiei din cadrul ISU Covasna desfăşoară în continuare activităţi de informare în cadrul campaniei „O casă sigură – o viaţă în plus: respectaţi măsurile de prevenire”. Această campanie are drept scop scăderea numărului de incendii la locuinţe şi gospodării cetăţeneşti, reducerea numărului de victime în urma incendiilor, cunoaşterea şi exersarea de către cei mici a modului de comportare în cazul

Deşi copiii sunt în vacanţă, personalul Compartimentului Pregătirea Populaţiei din cadrul ISU Covasna desfăşoară în continuare activităţi de informare în cadrul campaniei „O casă sigură – o viaţă în plus: respectaţi măsurile de prevenire”. Această campanie are drept scop scăderea numărului de incendii la locuinţe şi gospodării cetăţeneşti, reducerea numărului de victime în urma incendiilor, cunoaşterea şi exersarea de către cei mici a modului de comportare în cazul producerii unui incendiu şi cunoaşterea modului de apelare a numărului de urgenţă 112.

O astfel de acţiune de informare s-a desfăşurat, cu sprijinul Secţiei de pompieri Tg.Secuiesc, în cadrul taberei „Csipkes” de la Zăbala. Pe lângă sfaturile în domeniul prevenirii incendiilor, cei mici au avut prilejul vadă echipamentul şi tehnica de intervenţie din dotarea pompierilor şi au urmărit câteva exerciţii demonstrative prezentate de aceştia.

Acest gen de acţiuni vor continua şi în alte tabere şcolare, cu sprijinul tuturor structurilor de intervenţie ale ISU Covasna.

FOTO: ISU Covasna

Teme articol: pompieri ISU prevenire
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.