ACTUALITATE 3 august 2009

„Verde pentru Cultură“

de Covasna Media | 2135 vizualizări

Miercuri, 5 august, Asociaţia de tineret Ecou, în parteneriat cu Centrul de Cultură Arcuş, dă startul campaniei „Verde pentru Cultură“, care are ca scop îmbunătăţirea imaginii Centrului de Cultură Arcuş şi atragerea cât mai multor vizitatori în parcul castelului.

Voluntarii şi artiştii Seri Albastre, alături de angajaţii Centrului de Cultură Arcuş adresează pe această cale o invitaţie publică tuturor oamenilor ataşaţi în orice fel de cultură, să participe activ în cadrul acestei campanii. Practic, cei care vor lua parte la program vor ajuta la reabilitarea spaţiului verde, şi nu numai, al grădinii castelului, contribuind astfel la „Schimbarea la faţă“ a Centrului de Cultură Arcuş.

Cei care cred că pot ajuta în orice fel sunt aşteptaţi miercuri, ora 9, în faţa Bibliotecii Judeţene “Bod Peter”. Informaţii suplimentare la telefon 0729-499.830.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 4 august 2009
O initiativa laudabila, indiferent de cine a zamislit-o. Pacat ca sunt infim de putine astfel de puseuri civile... Daca ar fi mai multe, cred ca atmosfera urbei, a judetului ar fi mult mai destinsa si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.