ACTUALITATE 25 noiembrie 2009

„Manej”, premieră la TAM

de Covasna Media | 1145 vizualizări
[singlepic=628,250,250,,left]Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu Gheorghe anunţă premiera spectacolului „Manej”, în regia Mirelei Bucur, un spectacol realizat după „Dresoarea de fantome“, de Ion Băieşu. „Manej” îi are în distribuţie pe Sebastian Marina, Daniel Rizea, Mona Codreanu, Fatma Mohamed, Elena Popa, Sergiu Aliuş, Ileana Surdu şi Ion Fiscutean Jr. Din cauza lipsei de spaţiu, spectacolul „Manej”

Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu Gheorghe anunţă premiera spectacolului „Manej”, în regia Mirelei Bucur, un spectacol realizat după „Dresoarea de fantome“, de Ion Băieşu. „Manej” îi are în distribuţie pe Sebastian Marina, Daniel Rizea, Mona Codreanu, Fatma Mohamed, Elena Popa, Sergiu Aliuş, Ileana Surdu şi Ion Fiscutean Jr. Din cauza lipsei de spaţiu, spectacolul „Manej” a fost construit, încă de la primele repetiţii, pentru a avea loc în foaierul Teatrului.

„În „Manej”, tratăm ceva foarte actual - situaţia comică în care ne aflăm cu toţiise află ţara, angajaţii, distribuţie mare, 8-10 persoane, încă nu ne-am hotărât. Spectacolul s-a montat în foaierul Teatrului. Teatrul Andrei Mureşanu de 22 de ani nu are o casă proprie şi atunci ne adaptăm - ne adaptăm, despre asta vorbeşte unul dintre personaje, ne adaptăm în orice condiţii, în orice situaţii: şi de frig, şi de stres, şi de sărăcie”, a declarat Mirela Bucur.

Premiera spectacolului „Manej” va avea loc pe 27 noiembrie, cu începere de la ora 19, iar preţul unui bilet de intrare este de 14 lei.

M.R.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.