ACTUALITATE 17 iulie 2017

Două accidente în weekend în judeţul Covasna

de Covasna Media | 1140 vizualizări

La data de 14 iulie 2017, în jurul orei 20:30, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Malnaș. Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, care conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat cu ușa deschisă a autovehiculului un bărbat de 64 de ani care se deplasa pe bicicletă, din sens opus. Conducătorul tractorului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier a avut loc sâmbătă, 15 iulie 2017, în jurul orei 13:30, pe Bld. Gen. Grigore Bălan din Sfântu Gheorghe. În acest caz, o tânără de 28 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat o minoră de 10 ani care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni, în fugă. În urma acestui eveniment minora a suferit leziuni ușoare.

Conducătoarea auto a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, să respecte regulile de circulație și să nu conducă atunci când sunt sub influența băuturilor alcoolice. Circulați cu atenție sporită și reduceți viteza în proximitatea trecerilor pentru pietoni, mai ales dacă observați persoane pe trotuar ori vizibilitatea este scăzută.

(IPJ Covasna)

Teme articol: accidente politia rutiera
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.