ACTUALITATE 4 octombrie 2015

Ana Maria Oancea este Covasna Media Girl 2015 [FOTO]

de Mirela Cara Dragu | 1999 vizualizări

Frumusețea feminină a fost sărbătorită vineri seara la restaurantul Orchidea Events din Sfântu Gheorghe, unde, într-un cadru festiv și o atmosferă relaxată, câștigătoarele concursului Covasna Media Girl 2015 au fost premiate și admirate pentru frumusețea și eleganța lor.

Spre deosebire de alte concursuri în care fetele sunt apreciate pentru frumusețea fizică, cel inițiat și derulat de „Observatorul de Covasna” a pus accentul pe capacitatea concurentelor de a-și etala calitățile de fotomodel, ceea ce a însemnat o anumită interacțiune cu camera de fotografiat și o atitudine prin care fiecare să transmită un anumit tip de mesaj către publicul pe care l-a avut de cucerit. Practic, timp de nouă săptămâni, aspirantele către titlul de Covasna Media Girl 2015 au fost protagoniste ale unor fotografii publicate pe ultima pagină a ziarului. Fotografiile au fost publicate de asemenea pe site-ul www.covasnamedia.ro și pe pagina de Facebook a publicației noastre.

Premii totale de peste 8.000 de lei

Marea câștigătoare a concursului Covasna Media Girl 2015 a fost desemnată Ana Maria Elena Oancea, care a obținut cele mai multe voturi din partea cititorilor noștri. La o foarte mică diferență de voturi a urmat Alexa Frâncu, pentru ca pe locul al III-lea să se situeze Alina Ruța.

Ana Maria Elena Oancea a obținut un premiu în valoare de 1.000 de euro, materializat într-o excursie către o destinație pe care și-o poate alege, plus bani de cheltuială. Concurenta clasată pe locul al II-lea a primit un premiu în valoare de 1.500 de lei, iar cea de pe locul III a plecat acasă cu 1.000 de lei.

Nici celelalte fete participante în concurs nu au fost uitate de sponsori și organizatori, fiecare primind buchete impresionante de flori, bijuterii, precum și tablouri care imortalizau prin fotografiile realizate de fotograful concursului, Cosmin Lăutar, câteva momente din timpul participării lor la acest eveniment. Au fost acordate de asemenea și premii speciale, ceea ce a făcut ca toate participantele la Covasna Media Girl să se simtă apreciate pentru frumusețea, calitățile și implicarea în concurs.

„Evenimentul de la finalul campaniei, asemenea campaniei, s-a dorit a fi „altceva”. Am vrut să avem o abordare nouă, cu un plus de originalitate și autenticitate. În plus, cred că am reușit să oferim o experiență plăcută concurentelor și un eveniment final elegant, drept semn de recunoștință sponsorilor și partenerilor. Tuturor celor ce ne-au susținut precum și colegilor mei care au muncit la derularea campaniei și pentru organizarea evenimentului le mulțumesc. Sunt bucuros că după 12 ani continuăm să fim relevanți și importanți în media covăsneană și reușim să organizăm evenimente deosebite”, a spus Daniel Șanta, acţionar al cotidianului Observatorul de Covasna.

Momente artistice, dar şi culinare deosebite

Pe lângă prilejul de a își desfăta privirile cu frumusețea concurentelor, invitații la festivitatea de acordare a premiilor s-au bucurat de două momente muzicale excepționale asigurate de unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cvartete de la noi din ţară, Nuages Quartet, care au încântat auditoriul cu piese mai mult sau mai puțin cunoscute, reinterpretate într-o manieră originală care i-a cucerit ușor pe toți cei prezenți la eveniment.

Surprizele organizatorilor nu s-au oprit însă aici, căci invitații au avut prilejul de a desfăta cu câteva specialități culinare pregătite de Mădălina Roman cu ingrediente marca Tres Bon. De la gem de măsline, la foie gras sau prosciutto cu muștar și piersică, invitații au testat unele dintre cele mai inedite și mai interesante combinații de gusturi, fiind totodată impresionați și vizual de felul în care arătau preparatele culinare.

Atitudinea, mai importantă decât fizicul

Din punctul de vedere al fetelor clasate pe primele trei locuri, secretul succesului constă în priceperea de a-ți pune în valoare calitățile fizice, dar mai ales în atitudine, care s-ar părea că într-adevăr face toți banii.

Alina Ruța, concurenta clasată pe locul III în preferințele celor care și-au exprimat voturile, a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența Covasna Media Girl. „A fost o premieră pentru mine, pentru că nu am mai făcut lucrul acesta înainte. Am încercat, ce-i drept, o ședință foto la un moment dat, dar a fost cu prietenii mai mult. Acum a fost ceva mult mai complex și de amploare și eu fiind o fire mai timidă am trăit destul de intens”, ne-a mărturisit Alina, care spune că s-a înscris la concurs îndemnată de un prieten. Acum, ea se gândește că ar putea dezvolta o carieră paralelă ca fotomodel deoarece experiența și mai ales rezultatul i-au dat încredere că se poate.

„M-am simțit foarte bine în experiența aceasta. M-am atașat foarte mult de unele persoane, mi-am făcut prietene și mi-a plăcut. Eu am mai participat la concursuri de acest gen, am fost şi câștigătoare și mă bucur foarte mult că am câștigat și de data aceasta și mă simt foarte bine. În opinia mea, fizicul te ajută pe moment, ca vârstă, dar pe parcurs consider că atitudinea este foarte importantă”, ne-a spus la rândul ei Alexa Frâncu, cea care a obținut locul II la Covasna Media Girl 2015.

„Mi-a plăcut foarte mult această experiență pentru că am avansat în ceea ce fac și am făcut foarte multe fotografii frumoase și mi-a plăcut să învăț mult mai multe lucruri. Această experiență mi-a deschis o idee nouă și mi-ar plăcea foarte mult să merg pe acest domeniu, dar ca lucru secundar în activitatea mea, pentru că eu sunt la Arte și îmi place foarte mult ceea ce fac și nu vreau să renunț”, ne-a mărturisit Ana Maria Elena Oancea, marea câștigătoare a concursului Covasna Media Girl, care a spus că se aștepta să câștige și le-a transmis mulțumiri tuturor celor care au apreciat-o și au votat-o. „Aș minți dacă aș spune că nu contează aspectul fizic. Contează foarte mult, dar atitudinea face totul. Sunt o groază de femei și modele care nu sunt cele mai frumoase de pe Pământ, dar atitudinea lor și felul în care realizează fotografiile pur și simplu te fac să înțelegi mai mult decât o femeie frumoasă fără expresie”, ne-a mai spus câștigătoarea, vorbind despre secretul succesului.

Vezi AICI galerie FOTO cu Ingrid Herciu.

Vezi AICI galerie FOTO cu Alina Ruţa.

Vezi AICI galerie FOTO cu Alexa Frâncu.

Vezi AICI galerie FOTO cu Cristina Brustan.

Vezi AICI galerie FOTO cu Francesca Timar.

Vezi AICI galerie FOTO cu Ana Oancea.

Vezi AICI galerie FOTO cu Andrea Momoi.

Vezi AICI galerie FOTO cu Iuliana Dombrovschi.

Vezi AICI galerie FOTO cu Liliana Bâgiu.

macheta presa toti sponsorii

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
A apărut revista Covasna Media Girl 2015 - covasnamedia.ro / Observatorul de Covasna | covasnamedia.ro / Observatorul de Covasna, 12 octombrie 2015
[...] online, un alt criteriu pentru alegerea câștigătoarei, va începe astăzi pe pagina de Facebook a Observatorului de Covasna, acolo unde toți [...]
FOTO. Ana Maria Elena Oancea, a şasea finalistă Covasna Media Girl - covasnamedia.ro / Observatorul de Covasna | covasnamedia.ro / Observatorul de Covasna, 12 octombrie 2015
[...] să dezvolte și această latură artistică.  Până atunci, Ana a intrat cu speranțe mari în competiția noastră și e pregătită să o cunoaștem mai [...]
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.