SPORT 20 aprilie 2018

Zoran Mikes și Ancuța Stoenescu au prefațat finala Ligii Naționale de Baschet Feminin

de Covasna Media | 693 vizualizări

Finala Ligii Naționale de Baschet Feminin ediția 2017-2018 se va disputa între Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CSM Satu Mare, după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Primele două partide se vor desfășura pe 20 și 21 aprilie, ambele de la ora 19.00, la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe. Echipa care ajunge la trei meciuri câștigate va intra în posesia trofeului, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Într-o conferință de presă, antrenorul echipei, Zoran Mikes, a declarat că ”se așteaptă ca finala să fie tranșată în minimum de trei meciuri. Toate echipele sunt obosite, la final de sezon, însă cunoaștem foarte bine potențialul fetelor noastre și credem că vom câștiga. Trebuie să avem grijă însă, deoarece echipa din Satu Mare este puternică și motivată”, a completat antrenorul care a calificat Sepsi SIC în a patra finală consecutivă de campionat.

Ancuța Stoenescu are șansa de a deveni cea mai titrată jucătoare în activitate din România, dacă va câștiga cel de-al optulea titlu al carierei: ”Mă interesează mai puțin performanțele individuale, important fiind să câștige echipa. Îmi cunosc o parte dintre adversare deoarece am jucat împreună și cred că pornim cu prima șansă la cucerirea cununii cu lauri”, a spus baschetbalista.

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.