SPORT 18 mai 2018

Yasin Hamed cu verzale pe site-ul Federației Române de Fotbal

de Observatorul de Covasna | 1528 vizualizări

Mijlocașul de 18 ani al celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe a reușit primul său gol în acest sezon, în deplasarea de la FC Voluntari, notează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, www.frf.ro.

Yasin Hamed este deja o prezență constantă în Liga 1. După ce a debutat în sezonul 2016-2017 la ASA Târgu Mureș, acesta a ajuns la Pandurii, unde a și reușit să marcheze primul său gol în Liga 1 .

După o scurtă perioadă la CFR, mijlocașul a ajuns la Sepsi în acest retur, iar în partida cu FC Voluntari, disputată în deplasare, a reușit să marcheze primul gol pentru echipa pregătită de Eugen Neagoe.

Tot în etapa cu numărul 9 din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 a reușit să puncteze din nou Ianis Hagi, căpitanul Viitorului ajungând la șase reușite în acest sezon. Golul său a adus toate cele trei puncte pentru campioana României în duelul cu CSM Poli Iași.

În total, în această rundă au evoluat 33 de jucători U21, 17 dintre aceștia au fost titulari, iar 8 au fost integraliști, mai precizează sursa citată.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.