SPORT 26 iulie 2013

Weekend cu două maratoane la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 621 vizualizări

Sâmbătă și duminică vor avea loc două evenimente pentru iubitorii sportului. Dacă sâmbătă va avea loc un semimaraton de alergare, duminică va fi rândul cicliștilor să se întreacă în Maratonul Saint George la mountain bike.

Cercul de Alergare „Gáll Lajos” din Sfântu Gheorghe organizează sâmbătă cea de a XI-a ediție a Semimaratonului Sfântu Gheorghe. Evenimentul va include mai multe probe de concurs: individual 21097,5 m (semimaraton), numai pentru concurenţi peste 12 ani, ştafetă 3 x 7032,5 m (componenţa ştafetei poate să fie de femei, de bărbaţi, mixtă de orice vârstă), role 21097,5 m (semimaraton), micromaraton – 210,09 m pentru preşcolari, 420,19 m pentru şcolari, role copii – 660 m.

Înscrierea se face la fața locului între orele 7:30-8:45, după care se completează talonul angajament al participantului. Startul se va da pe 27 iulie la ora 9 în fața Teatrului pentru categoriile de semimaraton, la 10 pentru micromaraton și la 10:30 pentru role copii. Taxa de participare este de 20 de lei (semimaraton), respectiv 5 lei (probele pentru copii).

Maratonul „Saint George” la mountain bike

Asociația Club Sportiv „Jaxtreme” din Sfântu Gheorghe va organiza pe data de 28 iulie cea de a patra ediție a Maratonului „Saint George”, concurs de mountain bike ce reunește an de an zeci de iubitori ai acestui sport din toate colțurile țării.

Concursul se va desfășura pe două trasee: 33, respectiv 52 de kilometri, trasee ce vor porni din Sfântu Gheorghe. La competiție s-au înscris deja peste 100 de concurenți, dar câteva zeci au anunțat că se vor înscrie la fața locului. Startul se va da la ora 10 din fața teatrului. Concursul are și o latură ecologică, concurenții vor trebui să arunce ambalajele produselor folosite în timpul cursei într-o urnă, așadar aceste ambalaje vor fi tombole, cu care se pot câștiga premii valoroase.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.