SPORT 6 iunie 2018

Vlad Laşcu se întoarce acasă cu 2 medalii de bronz de la CE Ju-Jitsu

de Covasna Media | 550 vizualizări

Sportivul de doar 17 ani legitimat la CSM Sfântu Gheorghe antrenat de Petru Oltean  și Cristina Oltean se întoarce acasă cu două medalii de bronz de la Campionatele Europene de Ju-Jitsu Seniori desfășurate  la Gliwice în Polonia, în perioada 01-03.06.2018. Vlad Laşcu a reuşit să urce de două ori pe podiumul de premiere la seniori la probele de fighting și ne-waza, categoria -56 kg.

România se numără printre cele 22 de ţări participante la aceste Campionate Europene, la care au participat 316 sportivi.  Lotul nostru a avut în componență  7 sportivi, dintre care doi de la C.S.M Sf. Gheorghe, Vlad Laşcu şi Vasilică Bejenaru, acesta din urma reușind sa obțină  locul VII la proba de ne-waza seniori -94 kg.

„Doresc să felicit întreg lotul  României care a participat la acest  eveniment. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de Vlad Laşcu, și au contribuit la aceste rezultate frumoase pentru  CSM Sf. Gheorghe, Federația Română de Arte Marțiale (F.R.A.M) - Departamentul de Ju-Jitsu România, doamnei Dana Mortelmans, domnilor Tudor Moga, Tudor Mihăiță, sponsorului Tatami Fightwear România. Mulțumesc în mod special părinților care au fost întotdeauna alături de el moral și financiar, presei locale care a mediatizat in permanență activitățile noastre“, a declarat Petru Oltean.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.