SPORT 28 mai 2018

VIDEO Sepsi OSK, învinsă de FC Botoșani

de Covasna Media | 1338 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a disputat ultimul meci pe teren propriu, în Liga I la fotbal, adversara fiind FC Botoșani. Deși miza declarată a existat, ocuparea locului secund în play-aut, totuși, evoluția băieților lui Eugen Neagoe nu a avut ritmul necesar, astfel încât, pe alocuri, s-a creat deja impresia că fotbaliștii noștri sunt în vacanță.

Jocul nu a mers, lipsa de inspirație și apatia alb-roșiilor stârnind, deseori, nemulțumirea publicului spectator. Ocaziile noastre s-au creat cu greutate, iar prima repriză a fost dominată de FC Botoșani, care a avut trei oportunități de a deschide scorul. În toate cazurile s-a opus Niczuly Roland, care a apărat magistral.

În repriza a doua, ai noștri au început ceva mai bine, însă exact când credeam că lucrurile vor căpăta o altă turnură, a venit o lovitură neașteptată. Chitoșcă a pătruns pe stânga, iar Petrovikj l-a faultat din neglijență, atingându-l, în alergare, pe piciorul ridicat în aer. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de către argentinianul Rodriguez.

Formația noastră a măcinat apoi în gol, fără gol marcat și în statistici. Construcția nu a mers, iar pe măsură ce timpul trecea, a apărut și o stare de iritare, atât în teren, cât și în tribune. A existat prezumția că n-ar fi fost acordat penalti-ul corect împotriva noastră, deși reluările au demonstrat justețea deciziei.

În finalul meciului, Fulop Istvan a avut de executat o lovitură liberă de la 17 metri, perpendicular pe poarta adversă, însă balonul trimis de el s-a dus în zid. Din nou au fost proteste, deoarece se pare că mingea a fost respinsă cu antebrațul de Golubovic, însă părerile sunt împărțite în ceea ce privește eventualitatea unei lovituri de pedeapsă. Același Fulop mai avusese o lovitură liberă pe care a executat-o foarte bine, iar zidul a deviat pe colțul opus celui unde se dusese Cobrea, portarul de la Botoșani, însă mingea s-a scurs pe lână bară, în corner.

Scor final 1-0 pentru FC Botoșani care astfel ajunge la un total de 37 de puncte, patru în plus față de Sepsi OSK, iar lucrurile în ceea ce privește locul secund de play-aut sunt tranșate.

Echipa introdusă în teren de Eugen Neagoe: Niczuly - Dalmau Martinez, Viera, Ursu, Dima - Ghinga, Petrovikj - Fulop Istvan, Filipe de Oliveira, Tandia - Simonovski.

E drept că și accidentările au stricat matricea echipei, dar aceasta nu este o scuză. Ursu a ieșit în minutul 37, înlocuit cu scoțianul Ross, așa că Ghinga a fost retras pe post de fundaș central. La pauză Dima l-a anunțat pe antrenor că nu mai poate continua, așa că în minutul 51 a fost și el schimbat cu Yasin Hamed. În aceste condiții, Petrovikj a fost soluția de improvizație pe postul de fundaș stânga, dar nu a dat randament. A intrat apoi, pentru a acoperi postul, Dumbravă în locul lui Filipe de Oliveira, dar cum el n-a mai jucat de multă vreme, nu a dat satisfacție.

Mai multe fotografii de la meci, sunt aici

Pentru Sepsi OSK rămâne varianta unei evoluții onorabile, în ultima etapă, vineri 1 iunie, în deplasarea de la Dinamo București.  

 

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.