SPORT 12 mai 2018

Victorie prețioasă la Voluntari

de Observatorul de Covasna | 2310 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a câștigat un meci important în deplasare, pe terenul celor de la FC Voluntari, în play-out-ul Ligii I.

Elevii lui Eugen Neagoe s-au impus cu scorul de 2-1 (2-0). Gazdele au început mai bine și au presat careul lui Niczuly, însă în minutul 16 Tandia a interceptat o minge și l-a lansat în adâncime pe Yasin Hamed, care a deschis scorul.

În minutul 21, Daisuke Sato a trecut de Pleașcă pe partea stângă, după care a centrat perfect în careu, pentru Fülöp István, care, beneficiind de plasamentul necorespunzător al fundașilor adverși, a marcat imparabil. 

Echipa noastră a reușit, astfel, performanța de a marca două oluri din primele două șuturi expediate pe spațiul porții adverse. Prima repriză a continuat în aceeași notă, Sepsi OSK fiind pur și simplu descătușată la acest scor.

După pauză, Eugen Neagoe a adoptat o tactică diferită, încercând să blocheze culoarele spre poarta noastră. Pe acest fond a crescut presiunea ilfovenilor, însă aceasta s-a materializat doar prin golul marcat din lovitură de pedeapsă, de Marinescu, în minutul 81. 

Sepsi OSK a câștigat un meci crucial pentru configurația clasamentului. Echipa noastră are acum 26 de puncte și este pe locul al treilea în play-out.

Echipa noastră a jucat cu: Niczuly - Martinez, Viera, Ursu, Sato - Ghinga, Petrovikj - Fülöp, Hamed, Filipe Oliveira - Tandia. Au mai intrat Kuku, Dima și Ross.

Gazdele au terminat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Cazan, pe final de joc, pentru al doilea cartonaș galben. Un suporter covăsnean s-a accidentat în tribună, după ce s-a lovit cu capul de o bară metalică, la exprimarea bucuriei unui gol înscris de formația noastră. Starea sa nu este însă gravă, el refuzând transportul la spital în timpul meciului.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.