SPORT 19 noiembrie 2021

Victorie pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 1187 vizualizări

Partida dintre Academica Clinceni și Sepsi OSK, disputată la Giurgiu, a fost uvertura etapei a 16-a din Liga 1, elevii lui Cristiano Bergodi impunându-se cu rezultatul de 2-0, un succes care aduce astfel și primele puncte din retur.

Încă din startul partidei Sepsi OSK s-a dovedit echipa pozitivă și ocaziile la poarta gazdelor nu au lipsit, Mitrea, Achahbar, Askovski și Ștefănescu fiind cei care au dat emoții lui Ureche. Cea mai importantă, însă, a fost cea a lui Lukassen care rămas singur cu Ureche a șutat în acesta. În aceste condiții golul echipei noastre a venit firesc, în minutul 40, când Păun a deschis scorul în urma unei pătrunderi a lui Askovski și a stabilit scorul pauzei.

Nici în partea secundă aspectul jocului nu s-a schimbat și după o primă ocazie a lui Eder Gonzalez, Ștefănescu a majorat diferența reluând din fața porții un balon trimis de Askovski. În ultimele zece minute s-a consemnat și tentativa Academicii Clinceni de a periclita poarta lui Niczuly, dar șutul lui Cascini a trecut mult peste. Aganovic mai putea schimba scorul, dar Ureche a respins centrarea șutată a acestuia.

Sepsi OSK a obținut cea de-a treia victorie în acest sezon al Ligii 1 și până la disputarea tuturor partidelor din această etapă a urcat pe poziția a zecea în clasament.

Liga 1, Etapa a 16-a

Academica Clinceni-Sepsi OSK 0-2(0-1)

Arbitru: Florin Andrei, Asistenți: Mihai Marica, Tunyogi Ferencz

Au marcat: Păun (40’), Ștefănescu (66’)

Cartonașe galbene: Ventura (1’), Amorim (36’), Omoh (43’) - Chunchukov (90’)

Academica Clinceni: Ureche - Pashov, Bilali, Gardoș (Chandarov 73’), Pârvulescu (Cioiu 52’) - Ventura, Moulin - Ion, Cascini, Amorim (Vellios 46’) - Omoh (Dumitrache 77’). Antrenor: Ionuț Chirilă

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Eder Gonzalez, Păun, Achahbar - Askovski (Aganovic 72’), Luckassen (Chunchukov 79’), Ștefănescu (Golofca 73’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.