SPORT 19 ianuarie 2020

Victorie pentru handbalistele junioare de la ACS Sepsi-SIC

de Daniela Luca | 1806 vizualizări

Jucătoarele s-au impus în fața CS Rapid București

Echipa de handbal ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a învins duminică, 19 ianuarie, echipa CS Rapid București cu scorul 34-27. Meciul a avut loc la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe. 

„Astăzi în Campionatul National de Handbal junioare 1, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a câștigat meciul cu CS Rapid București cu scorul de 34/27. La pauză scorul a fost 18/13. Jocul a fost foarte bun de ambele părți. Noi am jucat bine în apărare, am surprins pe contraatac și la jocul cu pivotul. Jucătoarele s-au prezentat bine și la condiția fizică și au fost bine așezate în teren”, ne-a spus duminică, 19 ianuarie, coordonatorul secției de handbal, Sorin Iordan Popica.

Totodată, pe 26 ianuarie, handbalistele de la junioare 1 vor concura cu AS HC Olimpic Muntenia București, iar grupa de junioare 2 va juca împotriva CSM Făgăraș pe 25 ianuarie, cu CSS Făgăraș pe 1 februarie și cu Pegasus Târgu Mureș pe 15 februarie. Junioarele 2 au câștigat până acum nouă din nouă meciuri jucate, spune coordonatorul secției. 

Echipele de handbal, junioare 1 și junioare 2 de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, au început anul cu un cantonament de pregătire fizică la Covasna. Cele 28 de jucătoare s-au pregătit pentru meciurile oficiale din acest sezon. Coordonatorul secției ne-a spus că această acțiune avea influență mare asupra rezultatelor ulterioare.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.