SPORT 11 octombrie 2021

Victorie la scor pentru Sepsi OSK 2

de Adrian Urse | 1112 vizualizări

În etapa a 7-a din Liga 3, Seria 5, cele două reprezentante ale județului Covasna au obținut rezultate bune: Sepsi OSK 2 o victorie la scor, pe propriul teren, iar KSE Târgu Secuiesc o remiză, în deplasare.

Deși oaspeții de la CS Blejoi au deschis scorul în partida disputată la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK 2 s-a impus cu rezultatul de 4-1, după ce în pauză se consemna egalitatea, 1-1. Pentru Sepsi OSK 2 au marcat Păun și Tamás, ambii jucători cu câte două reușite. Antrenorul Andrási Alexandru a utilizat echipa: Gedő, Csiszer (Máthis), Berde, David, Tusa (Hamciuc), Păun, Mitrea, Dragomir (Nistor), Tamás, Becze (Damașcan), Sánta (Incze).

KSE Târgu Secuiesc s-a întors cu un punct din deplasarea făcută pe terenul celor de la FC Hermannstadt 2, rezultat 1-1. Sibienii au condus până în minutul 73, când Tankó a stabilit scorul final.

Cum FC Odoreheiu Secuiesc s-a impus cu 4-0 la SR Brașov, harghitenii au trecut pe primul loc în Seria 5, devansând-o pe Sepsi OSK 2 la golaveraj, ambele echipe având același număr de puncte, 16. KSE Târgu Secuiesc ocupă poziția a șasea cu opt puncte.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.