SPORT 7 februarie 2022

Victorie la Bacău, în ultima etapă din turul Diviziei A

de Covasna Media | 1553 vizualizări

Tinerele handbaliste de la Centrul Național Excelență au ajuns la jumătatea sezonului

Echipa Centrului Național de Excelență Sfântu Gheorghe, cu un lot format în mare măsură din junioare ale Sepsi-SIC, a încheiat turul Diviziei A cu o victorie, 36-27 (19-13) în deplasare la Știința Bacău. Astfel, la jumătatea campionatului, tinerele handbaliste de la Sfântu Gheorghe au trei victorii și se află pe poziția a noua din Seria A a ligii secunde feminine. În primul joc din retur, CNE Sfântu Gheorghe va primi vizita liderului CSM Galați, pe 24 februarie.

Sepsi-SIC a câștigat derby-ul cu Corona Brașov, la junioare 1

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a câștigat duelul din Campionatul Național de handbal al junioarelor I (U19), contra Coronei Brașov, din etapa a 11-a. Fetele în alb-verde s-au impus cu 33-22 (20-10), după un meci disputat, între primele două echipe ale Seriei D.

Cu 22 de puncte, Sepsi-SIC conduce în clasament, urmată de Corona (16), iar pentru ultimul loc care duce în Grupele Valoare (playoff) se luptă LPS Fleşeriu Sebeş (12), CSŞ Odorheiu Secuiesc (12), CSŞ Mediaş (10) şi CSŞ Făgăraş (10). CSM Făgăraş (3) şi Dinamo Braşov (0) închid ierarhia seriei. În ultimele trei jocuri din grupele geografice, prima fază a campionatului, Sepsi va întâlni Odorheiu Secuiesc (11 februarie, în deplasare), Sebeș (19 februarie, acasă) și CSȘ Făgăraș (23 februarie, în deplasare).

Junioarele 2 au trecut lejer de Sporting Ghimbav

În Campionatul Național al junioarelor II (U17), Sepsi-SIC a trecut de Sporting Ghimbav, în deplasare, scor 43-19 (20-9, 23-10), joc contând pentru etapa a 10-a. Cu această victorie, Sepsi a urcat pe primul loc, la egalitate de puncte cu Corona Brașov (38,5 puncte), cele două echipe fiind urmate de CSM Csikszereda Miercurea Ciuc (32,5), Sporting Ghimbav (17,5), Dinamo Brașov (15,5), CSȘ Sighișoara (9,5) și Kids Tâmpa Brașov (-4).

În grupele geografice, Sepsi mai are jocuri cu CSȘ Sighișoara (12 februarie, acasă), Corona (20 februarie, în deplasare) și Csikszereda (13 martie, acasă).

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.