SPORT 17 ianuarie 2011

Victorie dramatică pentru handbalistele de la CSM Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 477 vizualizări
Meciul cu Național Râmnicu Vâlcea se anunța drept foarte dificil pentru echipa de handbal de la CSM Sfântu Gheorghe și evenimentele din teren au confirmat așteptările. Vâlcencele au condus aproape toată partida cu unul sau două goluri avans. Fetele noastre nu s-au pierdut însă cu firea, iar finalul le-a aparținut, covăsnencele preluând cârma jocului în ultimul sfert de oră. Elevele pregătite de Gabriela Manea au reușit să depășească

Meciul cu Național Râmnicu Vâlcea se anunța drept foarte dificil pentru echipa de handbal de la CSM Sfântu Gheorghe și evenimentele din teren au confirmat așteptările. Vâlcencele au condus aproape toată partida cu unul sau două goluri avans. Fetele noastre nu s-au pierdut însă cu firea, iar finalul le-a aparținut, covăsnencele preluând cârma jocului în ultimul sfert de oră.  Elevele pregătite de Gabriela Manea au reușit să depășească un moment extrem de dificil marcat de eliminarea a două jucătoare în minutul 51 și în cele din urmă s-au impus scor 23 la 22, la pauză 10 la 11. De remarcat momentele foarte bune ale portăriței Comșa Larisa, precum și forma bună a  Ioanei Grama, autoare a nu mai puțin de 8 goluri. Alexandra Sandu și Diana Șandru au reușit la rândul lor câte 3 goluri, Elena Grigore, Molnar Eniko și nou-venitele Sorina Geapana și Trailă Mihaela au marcat de câte 2 ori. Roxana Marin a reușit și ea să se înscrie pe lista marcatoarelor cu un gol.

La finalul partidei, antrenoarea Gabriela Manea a declarat: „Sunt foarte fericită pentru victoria de astăzi, o victorie muncită obținută cu multă dăruire. Mă bucur și pentru debutul jucătoarelor pe care le-am adus în pauză. Ele încă mai au mult de muncă pentru a ajunge la nivelul echipei din punct de vedere al pregătirii fizice, dar au calitate, au venit motivate și cu spirit de dăruire, iar asta e un câștig important. Vreau să felicit întreaga echipă, inclusiv fetele care azi nu au evoluat. De asemenea doresc să-i mulțumesc din suflet domnului director Șanta Carol pentru susținerea pe care ne-a oferit-o.”

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
rigo, 17 ianuarie 2011
Felicitari fetelor! Victorie cu liderul nu e de ici de colo! Bravo!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.