SPORT 19 ianuarie 2021

Victorie confortabilă pentru Sepsi-SIC în EuroCup Women

de Covasna Media | 665 vizualizări
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi

În aceste zile, Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe este gazda partidelor din grupa G a EuroCup Women, la debutul în competiție, echipa noastră Sepsi-SIC trecându-și în cont o victorie fără prea mari emoții în fața belgiencelor de la Basket Namur Capitale.

Primul sfert a fost dominat copios de fetele pregătite de Zoran Mikes, rezultatul fiind de 30-9. Apoi a urmat un sfert încheiat la egalitate, 17-17, pentru ca în următorul sfert să asistăm din nou la o echipă Sepsi-SIC dezlănțuită, scor 19-4. Ultimul sfert a fost de asemenea echilibrat, 19-18 în favoarea fetelor noastre, astfel că la final tabela de scor indica: Sepsi-SIC-Basket Namur Capitale 85-48.

Cea mai bună marcatoare de puncte a fost Jovana Pasic (16 puncte), urmată de Rebekah Gardner (15 puncte) și Andra Simina Mandache (12 puncte). Cele mai multe recuperări pentru echipa noastră le-a reușit Becca Tobin (8 la număr), iar la pase decisive s-a remarcat Andra Simina Mandache (5).

Următoarea partidă va avea loc mâine, cu începere de la ora 19:00, adversara Sepsi-SIC urmând să fie echipa din Franța, ESBVA Lille Métropole.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.