SPORT 2 august 2017

Vară fierbinte pentru Claudia Bobocea

de Covasna Media | 761 vizualizări

Atleta Claudia Bobocea  va avea, în această vară, două examene internaționale dificile. Claudia Bobocea va participa la Campionatele Mondiale de atletism de la Londra, în perioada 4-13 august. Sportiva noastră va lua startul la proba de 1500 de metri, având ca obiectiv calificarea în finală.

După aceea, în perioada 19-30 august, Claudia Bobocea va alerga la Universiada de Vară de la Taipei, din Taiwan. Semifondista noastră are drept obiectiv, pentru competiția studențească, o clasare în primele patru locuri. Cea mai bună performanță, pentru Claudia Bobocea, la proba de 1500 metri, a fost înregistrată chiar în actualul sezon, în luna mai, la o etapă de Diamond League desfășurată la Shanghai, în China. Ea a oprit atunci cronometrele la timpul de 4:06:33 minute.

Claudia Bobocea este dublu legitimată la CSM Sf. Gheorghe și la CSA Steaua București. Potrivit directorului instituției menționate, George Carcadia, se poartă tratative pentru legitimarea Florinei Pierdevară, care în acest moment aparține de CSA Steaua București.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.