SPORT 9 mai 2010

Un nou concurs de paintball

de Covasna Media | 636 vizualizări
Evenimentul are loc în data de 29 mai și prilejuiește și inaugurarea unui nou teren de joc Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe pregătește un nou concurs pentru sfârșitul acestei luni, cu ocazia celei de-a patra ediții a Sport's Day Cup. Competiția de airball va avea loc în data de 29 mai, pe un teren cu iarbă artificială din Sfântu-Gheorghe, care va fi inaugurat cu această ocazie. La competiție se pot înscrie maxim 20 de echipe, iar în funcție de înregistrare vor fi conturate

Evenimentul are loc în data de 29 mai și prilejuiește și inaugurarea unui nou teren de joc

Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe pregătește un nou concurs pentru sfârșitul acestei luni, cu ocazia celei de-a patra ediții a Sport's Day Cup.

Competiția de airball va avea loc în data de 29 mai, pe un teren cu iarbă artificială din Sfântu-Gheorghe, care va fi inaugurat cu această ocazie.

La competiție se pot înscrie maxim 20 de echipe, iar în funcție de înregistrare vor fi conturate două categorii - între clasele V - VIII și între clasele IX - XII (începători). Taxa de înscriere este de 30 de lei pe persoană, cu o durată de 5 minute pe fiecare joc.

În cazul în care se vor înscrie minim 4 echipe cu markere electronice, se va lansa și o categorie de novici.

Acest concurs reprezintă o ocazie ideală pentru inaugurarea unui nou teren de paintball, care după mari eforturi financiare și de timp va fi acoperit și îmbogățit cu noi lumini și forme, va asigura vestiar, grup sanitar și bineînțeles spațiul de joacă, învelit cu gazon artificial cu peding.

„Datorită acestor modificări în viitor putem susține antrenamente mai performante și totodată putem organiza evenimente de înaltă calitate. Tot acest efort - schimbarea radicală a terenului - nu ar fi putut fi dus la bun sfârșit fără sprijinul sponsoriilor noștri Bi-Turn Cons și Autocompres”, spune președintele Clubului, Hajnal Attila.

Pe durata competiției, jucătorii vor avea asigurate 500  de bile/jucător, marker (arma de paintball), mască de protecție față, de asemenea pe toata perioada evenimentului dioxidul de carbon și aerul comprimat vor fi disponibile.

În timpul evenimentului, jucătorii vor folosi propriile lor costumații, în încercarea de a se construi o „imagine” pentru fiecare echipă,  care o va identifica și o va reuni pe viitor. Organizatorii le recomandă participanților să nu poarte haine de bumbac și haine albe, care absorb vopseaua și îngreunează curățarea echipamentului, de asemenea albul nu se poate curăța în totalitate și va crea dificultăți la identificarea loviturilor vechi față de cele noi.

Arbitrajul va fi asigurat de echipa de paintball PPZ Army. Bile ulterioare pot fi cumpărate cu 35 de lei / 500 buc și numai bilele ditribuite de PPZ vor fi permise. Termenul limită pentru înscriere este data de 28 mai.

Ana Sidon

Teme articol: inaugurare teren paintball PPZ
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.