SPORT 9 mai 2018

Un eșec și atât

de Covasna Media | 790 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a pierdut cu scorul de 2-0 partida contra celor de la Concordia Chiajna, aceasta fiind prima înfrângere suferită de către echipa noastră, în play-out. Au fost greșeli în apărare care au condus la primirea celor două goluri.

Obsivac a luftat nepermis de ușor în prima repriză, iar apoi Ghinga a fost depășit cu ușurință în viteză, de către un jucător totuși lent, Batin.  

A mai fost și acel blestemat minut 62, când Hadnagy a înscris un gol valabil, anulat eronat de către arbitri. Filipe de Oliveira a centrat clar din teren, însă asistentul de pe acea parte a ridicat fanionul. Multă lume l-a acuzat pe purtătorul ecusonului FIFA Ovidiu Hațegan, însă centralul nu avea cum să aprecieze mai bine acea fază, decât colegul de la linie. O fază similară s-a petrecut și în prima repriză, când Sepsi OSK a fost privată de o lovitură de colț, în codiții similare.

Poate că fotbaliștii lui Eugen Neagoe, chit că antrenorul a negat vehement ipoteza, nu au digerat integral marele succes cu Dinamo, de săptămâna trecută. Dar până la urmă nici nu este nevoie să căutăm prea multe explicații. Este o înfrângere care a venit și trebuie să treacă. De acord că nu mai eram obișnuiți cu acest gust amar, deoarece jocul bun al echipei din ultima perioadă ne-a asigurat o invincibilitate temporară.

Important este ca acum lucrurile să recapete starea de normalitate și Sepsi OSK să rămână aceeași echipă iubită de către comunitatea locală.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.