SPORT 7 februarie 2019

Turneu inedit de minifotbal la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 839 vizualizări

Peste 500 de tineri vor participa la ce-a de-a VIII-a ediție a turneului de minifotbal „Háromszék Kupa”

Asociația Sepsi`08 din Sfântu Gheorghe organizează pe data de 9 și 10 februarie cea de-a  VIII-a ediție a turneului de minifotbal „Háromszék Kupa”. La competiție s-au înscris participanți din trei țări, 32 de echipe masculine și 8 formații feminine. Evenimentul are și o latură caritabilă. Pe parcursul turneului, organizatorii vor colecta donații pentru recuperarea Mártei Cârsteanu-Dombi, sportiva din Sfântu Gheorghe care vrea să meargă din nou.

Peste 500 de tineri din Ungaria, Slovacia și România vor lupta pe 9 și 10 februarie pentru marele trofeu la ce-a de-a VIII-a ediție a turneului de minifotbal „Háromszék Kupa”.

„Turneul  amator de minifotbal „Háromszék Kupa” este unul dintre cele mai faimoase și cunoscute evenimente de minifotbal din județul Covasna. Considerăm important de evidențiat faptul că turneul nostru atrage din ce în ce mai multe persoane în fiecare an, ceea ce arată și faptul că în acest an, toate locurile au fost ocupate în doar 48 de ore”, transmit organizatorii.

Turneul de 2 zile începe sâmbătă, 9 februarie, la ora 8:00, la cele două locații în același timp. Prima zi este cea a meciurilor din grupe. Grupele A, C, E, G, și grupa A feminină se vor confrunta în Sala de sport din Strada Vânătorilor, în timp ce grupele B, D, F, H și grupa B feminină vor lupta în sala de sport a Liceului Tehnologic Economic Administrativ „Berde Áron”.

Organizatorii precizează că faza grupelor va lua sfârșit sâmbătă la ora 23:00 seara, și va fi urmat de un after party la MOHÓ Beer and Music Pub, unde atmosfera va fi asigurată de RAYMI.

Etapa eliminatorie a echipelor care au avansat va începe duminica, 10 februarie, de la ora 11:00 în Sala de sport din Strada Vânătorilor și în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, unde vor avea loc optimile de finală în același timp.

De la ora 13:00, cele mai bune opt echipe vor continua lupta pentru a ajunge în finală în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, jucând pentru a ajunge în sferturi.

De la ora 15:00, cei interesați vor putea vizualiza finala mică a echipelor feminine, urmată de semifinalele echipelor masculine.

Iubitorii fotbalului vor avea posibilitatea să asiste și la un Meci de Gală, unde tinerii talentați ai Academiei Sepsi OSK vor participa la un meci elegant, transmit organizatorii, care precizează că ceremonia de premiere va avea loc la ora 18:45.

Acțiune de caritate pentru Márta

Cu ocazia turneului din acest an, Asociația Sepsi’08 colectează donații pentru recuperarea Mártei Cârsteanu-Dombi, sportiva din Sfântu Gheorghe care vrea să meargă din nou.

Pe durata turneului de 2 zile, intrarea este gratuită pentru toți, însă organizatorii vor accepta orice fel de donații care vor fi colectate în urnele amplasate la locațiile turneului.

În plus pe pagina de Facebook a Asociației Sepsi’08 va fi organizată o licitație deschisă pentru o minge de fotbal, care poartă semnăturile  tuturor membrilor echipei de fotbal din Liga I, Sepsi OSK.

„Licitația va lua sfârșit în data de 10 februarie 2019, la ora 12:00. Persoana care oferă cea mai mare sumă va putea prelua mingea înainte de meciul de gală a celei de a VIII-a ediție a Turneului „Háromszék Kupa”, iar suma oferită va fi donată către Cârsteanu-Dombi Márta, împreună cu celelalte donații colectate de-a lungul turneului, cu speranța că o vor ajuta în lupta pentru a se recupera și de a sta din nou în picioare”, au mai precizat organizatorii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.