SPORT 18 februarie 2022

Tur de forță pentru Sepsi-SIC

de Covasna Media | 766 vizualizări

Conform programului prezentat de Federația Română de Baschet, în următoarea perioadă Sepsi-SIC va avea un adevărat tur de forță, cu trei partide într-un interval de patru zile, cealaltă reprezentantă a județului Covasna, ACS KSE Târgu Secuiesc urmând să dispute o partidă în acest weekend.

Pentru Sepsi-SIC seria partidelor a început ieri (joi, 17 februarie), cu o partidă la sala Sepsi Arena, împotriva echipei CSM Alexandria. Sâmbătă, fetele lui Zoran Mikes se vor deplasa pe malurile Someșului, unde o vor întâlni pe Universitatea Cluj-Napoca, apoi luni, la Sfântu Gheorghe vor primi vizita celor de la CS Agronomia București. După aceste partide din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi-SIC se va concentra pe Cupa României, al cărei Final Four se va disputa la Sfântu Gheorghe, între 26 și 27 februarie.

Sâmbătă va intra pe parchet și ACS KSE Târgu Secuiesc care o va întâlni pe CSM Târgoviște. În acest moment ambele echipe au același număr de puncte, 22, însă covăsnencele au un meci mai puțin disputat, cu o victorie acestea având șansa să urce chiar un loc în clasament, până pe poziția a șasea.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.