SPORT 9 martie 2020

Trei sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe s-au calificat pentru etapa finală a CN de Judo U14 -16 ani

de Covasna Media | 2340 vizualizări

În data de 6 martie s-a desfășurat la Sibiu Etapa de Euroregiune a Campionatului National de Judo U14-16, competiție la care au participat peste 150 sportivi din Euroregiunea 7 (centru), județele: Brașov, Mureș, Covasna, Harghita şi Sibiu, unde sportivii calificați pe primele trei locuri la categoria lor de greutate se califică la etapa finala a Campionatului Naționale de Judo.

CSM Sf. Gheorghe a participat la această competiție cu cinci sportivi pregătiți de antrenorul secției de judo Petru Oltean.  Trei dintre ei s-au calificat în etapa finală U14 ani: Veronica Oltean -32 kg loc 1, Cristina Lazar  -48 kg loc 2, Gabriel Munteanu -60 kg loc 3. O prestație bună au avut și sportivii Brianna Lungu  -44kg U14 ani și Radu Boieriu +81 kg U16 ani care s-au clasat pe locurile 5, aceștia fiind mai mici de ani şi defavorizați prin tragere la sorți, luptând în primele meciuri cu campionii categoriilor din ani precedenți.

„Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit material şi financiar la obținerea acestor rezultate“, transmit reprezentnaţii clubului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.