SPORT 12 iunie 2018

Trei jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală de play-out

de Covasna Media | 1254 vizualizări

Revista LPF a stabilit echipa ideală a play-out-ului ediției 2017-2018 a Ligii 1 Betano la fotbal. Din această formație fac parte și trei jucători de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, conform descrierii de mai jos.

 PORTAR

Jaime Penedo (Dinamo / 36 de ani / 11 jocuri în play-out) - Un profesionist, un exemplu pentru tinerii din lotul roş-albilor. Singurul reprezentant al Ligii 1 Betano la CM 2018 a avut de fiecare dată intervenţii decisive, contribuind astfel la rezultatele excelente bifate de bucureşteni în play-out.

APĂRĂTORI

Albert Dalmau (Sepsi / 26 de ani / 12 jocuri) - Crescut de FC Barcelona şi trecut prin curtea celor de la Valencia, spaniolul a fost un punct fix în echipa cu care Eugen Neagoe a izbutit salvarea de la retrogradare. A reuşit două pase decisive în play-out.

Andrei Miron (FC Botoşani / 24 de ani / 11 jocuri) - A fost liderul celei mai bune defensive din play-out, FC Botoşani încasând doar nouă goluri în cele 14 jocuri din această fază a competiţiei. A devenit o certitudine în Liga 1 Betano.

Ousmane Viera (Sepsi / 31 de ani / 11 jocuri) - Un fundaş puternic, imbatabil în duelurile fizice. Căpitanul covăsnenilor le-a dat încredere colegilor, atitudinea sa din teren motivându-i pe aceştia în momentele dificile.

Vlad Olteanu (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) - Florin Bratu a crezut în el, iar tânărul fundaş l-a răsplătit cu evoluţii sigure, devenind om de bază în tricoul bucureştenilor. Merită urmărită cu atenţie evoluţia sa.

MIJLOCAȘI

Mihai Roman I (FC Botoşani / 33 de ani / 11 jocuri) - Cu 11 goluri şi cinci pase decisive, a fost cel mai bun jucător al moldovenilor în acest sezon. Dintre reuşite, trei goluri şi trei assisturi au fost izbutite în play-out.

Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 14 jocuri, FOTO) - Cu cinci pase decisive, căpitanul dinamoviştilor a fost cel mai bun pasator din play-out. Este pilonul de bază în jurul căruia Bratu a început reconstrucţia echipei.

István Fülöp (Sepsi / 28 de ani / 12 jocuri) - A fost principalul om de gol al covăsnenilor. Şi-a trecut în cont nouă reuşite în acest sezon, șapte dintre acestea fiind izbutite în play-out, fază a competiţiei în care a bifat o premieră, devenind primul jucător cu gol înscris în patru etape consecutive!

Diogo Salomao (Dinamo / 29 de ani / 11 jocuri) - Un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să facă diferenţa pe teren. Cifre formidabile în play-out: cinci goluri şi patru pase decisive.

ATACANȚI

Mario Rondon (Gaz Metan / 32 de ani / 13 jocuri) - Cel mai bun jucător din play-out: șapte goluri şi trei pase decisive! Sibienii s-au dovedit a fi foarte inspiraţi în pauza de iarnă când au decis transferul atacantului venezuelean.

Daniel Popa (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) - Revenit în iarnă la Dinamo, după o primă parte de campionat cu evoluţii sub aşteptări, a surprins pe mulţi microbişti cu prestaţiile bune din play-out. A înscris de șase ori şi a oferit două pase decisive în 12 jocuri.

ANTRENOR

Florin Bratu (Dinamo / 38 de ani) - Tânărul antrenor dinamovist a schimbat total jocul bucureştenilor. A stabilit recordul de puncte strânse de o echipă în play-out, 34 de puncte. În plus, a dat tot mai mult credit tinerilor, fapt apreciat de către fanii roş-albilor.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.