SPORT 10 octombrie 2024

Szabó Norbert, campion la Grand Prix-ul din Budapesta

de Ștefania Găvăneci | 613 vizualizări

Szabó Norbert, ciclistul de la Asociația Club Sportiv (ACS) Sepsi-SIC, a câștigat locul I, la proba de sprint, în cadrul Grand Prix-ului din Budapesta. Competiția a avut loc în perioada 5-6 octombrie. 

Sepsi-SIC a subliniat importanța acestui succes.

Szabó Norbert a impresionat prin performanța sa remarcabilă la proba de sprint, obținând medalia de aur”, se arată pe pagina de Facebook a clubului. 

Și Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean Covasna, a remarcat succesul ciclistului: „Szabó Norbert, campion la proba de sprint la Grand Prix-ul din Budapesta! A impresionat prin performanța sa remarcabilă, obținând medalia de aur. Felicitări, Norbert! Mult succes în continuare!”

De asemenea, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a transmis„Norbert Szabó este un campion național multiplu! Ciclistul de la Sepsi-SIC a încheiat cu succes Campionatul Național organizat la Plovdiv, Bulgaria, unde a obținut aur în probele de sprint, keirin și cursa de 1 kilometru. Apoi, la Grand Prix-ul de la Budapesta, a reușit din nou să se evidențieze, câștigând proba de sprint”.

Competiția a avut concurenți din țări precum Ungaria, Cehia, Franța și Slovacia.

Cu un palmares impresionant și cu sprijinul comunității, Szabó Norbert continuă să fie un model de excelență în ciclismul românesc. 

Sura foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.