SPORT 11 mai 2018

Știre falsă despre suporterii Sepsi OSK

de Covasna Media | 4218 vizualizări

Pe parcursul acestei săptămâni, în mediul virtual a fost lansată o fotografie, cea alăturată în care câțiva presupuși membri ai galeriei echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe ar fi călcat în picioare un steag tricolor românesc.

Pentru a elucida situația, l-am contactat pe unul dintre liderii galeriei, Nagy Lázár, care a infirmat vehement vreun amestec al suporterilor noștri: „Vă garantez că poza este falsă. Nu cunoaștem pe nimeni dintre cei care se află în acel cadru, iar decorul ne este, de asemenea, necunoscut. Nu aveau unde suporterii noștri să fie surprinși în astfel de ipostaze. Dacă vă uitați atent, nici acel fular în alb și roșu nu este al nostru”.

Nagy Lázár a continuat apoi: „Noi respectăm valorile României și ale statului român. Nu vrem să declanșăm probleme și să atragem probleme asupra clubului. Noi doar ne susținem într-un mod civilizat echipa favorită”.

În încheierea dialogului, Nagy Lázár a dorit să facă și precizări suplimentare, în afara temei inițiale de discuție: „La Voluntari vom merge două sau trei autocare. Suntem siguri, până la această oră (n. red. – miercuri seară), că umplem două autocare. În funcție de solicitări, este posibil să mai închiriem încă o mașină ca să poată merge toată lumea la meci. Echipa are nevoie de noi, iar noi vom fi acolo”.

Sursă foto: Facebook/Seidel Francisc

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.