SPORT 16 octombrie 2018

Steaua dublă victorie cu Sportul Studențesc la Tg. Secuiesc

de Covasna Media | 738 vizualizări
Sursa foto - Facebook @CSASTEAUA
Sursa foto - Facebook @CSASTEAUA

La Patinoarul din Tg. Secuiesc, Steaua s-a impus de două ori în fața celor de la Sportul Studențesc, cu scorurile de 18-2 respectiv 11-2, în meciuri din campionatul național. Superioritatea militarilor a fost evidentă, aceștia expediind spre poarta alb-negrilor, în cele două meciuri, 80 respectiv 60 de pucuri.

Tot la Tg. Secuiesc, Steaua a jucat aseară cu Corona Brașov, în calitate de gazdă, de la ora 18.30. meciul revanșă va avea loc azi, de asemenea de la 18.30, noi urmând a reveni cu informații.

Hochei a fost în acest week-end și la Sf. Gheorghe, unde ACS Királypingvinek Jégkorong Klub a evoluat în Campionatul Național de juniori II, sub 16 ani, cedând în dublă partidă contra celor de la ACS Felcsik, cu 5-1 (0-1, 2-0, 3-0) respectiv 4-3 (1-2, 1-0, 2-1). Se pare însă că potențialul tinerilor noștri hocheiști este foarte bun, în condițiile în care au câștigat de fiecare dată prima repriză, iar apoi, în meciul al doilea, rezultatul a fost mult mai strâns. Hocheiul a revenit la Sf. Gheorghe, în sistem competițional, după aproape patruzeci de ani de absență.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.