SPORT 21 ianuarie 2020

Start la Australian Open

de Covasna Media | 1253 vizualizări

O nouă ediție a turneului de Grand Șlem la tenis, Australian Open, a început în pofida cataclismelor care se produc la Antipozi. Pe tabloul de dublu masculin, Horia Tecău, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, sunt capi de serie numărul 8 și vor juca, în primul tur, cu Dominique Inglot (Marea Britanie) și A.H. Qureshi (Pakistan). La simplu masculin, Marius Copil a fost eliminat în ultimul tur al calificărilor. 

La feminin, Sorana Cârstea a eliminat-o pe cehoaica Barbora Strycova, cu scorul de 6-2, 7-6 (5) și a avansat în turul secund unde va juca împotriva americancei Corey Gauff. Monica Niculescu, venită din calificări, are de jucat cu franțuzoaica Alize Cornet, iar Simona Halep, cap de serie numărul patru, va încrucișa racheta cu J. Bradey (SUA). Irina Begu a dat peste Kiki Bertens (Țările de Jos), favorita nr. 9 a tabloului. 

Pe tabloul de dublu feminin sunt înscrise patru jucătoare din țara noastră: Irina Bara, Irina Begu, Raluca Olaru și Monica Niculescu. Ele evoluează în perechi cu jucătoare din străinătate. 

Așteptăm cu interes formatarea tabloului de dublu mixt, acolo unde se vehiculează o echipă românească alcătuită din Horia Tecău și Simona Halep, care, astfel să se pregătească pentru Jocurile Olimpice.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Sursă foto: ausopen.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.