SPORT 5 septembrie 2019

START în noul sezon competițional pentru sportivii de la CS „Show Time”

de Covasna Media | 1599 vizualizări

Septembrie este luna în care sportivii din cadrul Clubului Sportiv „Show Time” și-au început drumul spre competițiile de tot. Astfel pe data de 31 august, aproximativ 420 de sportivi de la 13 cluburi din țară au participat la cea de-a IX-a ediție a Cupei Kokoro & Brașov Open la Ju-Jitsu Sportiv, competiție organizată de către A.C.S. Kokoro Brașov, sub auspiciile Departamentului de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

La aceasta, sportivii covăsneni au luptat la două secțiuni, Fighting și Ne-waza și au obținut următoarele rezultate: Locul 1 = 7 sportivi; Locul 2 = 16 sportivi; Locul 3 = 5 sportivi, clubul ocupând la finalul întrecerii un onorabil loc 6.

S-au evidențiat ca fiind cei mai talentaţi sportivi ai clubului Negrea Tudor, Neagu Valentin Mihail, Pop Victor, Artene Vlad și Florescu Nicoleta Narcisa, care au urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere.  

Cupei Kokoro & Brașov Open, sprijinită financiar prin programul „SFÂNTU GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL” de către Consiliul Local al municipiului Sf. Gheorghe, a fost prima parte componentă a proiectului „Show Time – sportivi de TOP”, inițiat în această vară de asociație, urmând ca o parte a acestora să participe la primul Campionat Național de Brazilian Jiu-Jitsu, Campionatele Balcanice și Cupa Mondială de la București, Campionatul Mondial din Grecia, cupe și open-uri din țară.

Suntem parte componentă a Artelor Marțiale covăsnene, CS Show Time fiind locul unde tradiția, respectul, unitatea, bunul simț și determinarea se regăsesc la ele acasă, putându-ne găsi la sediul clubului, str. General Grigore Bălan, nr. 31, în cea mai modernă sală de arte marțiale din oraș, unde poți găsi, Ju-Jitsu Sportiv, Shotokan Karate-Do și Brazilian Jiu Jitsu.

(Sursă: comunicat CS „Show Time”)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Atorul Distrug, 6 septembrie 2019
A fost unu seara, care i-a snopit pe toti in bataie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.