SPORT 14 august 2020

Sportivii CSM Sf. Gheorghe participă la primele competiții

de Covasna Media | 1464 vizualizări

Sportivii CSM Sf. Gheorghe continuă pregătirea în așteptarea începerii competițiilor oficiale. Primele competiții vor avea loc în perioada 14-15.08.2020 la Bucureşti. Atleții CSM Sf. Gheorghe vor participa la finala Campionatului Național de Atletism Juniori 2 prin sportivele Vasile Rut-Cristina, Vasile Daniela şi noul transfer făcut de CSM de la CSŞ Triumf Bucureşti, Mititelu Damian-Didier. De asemenea, în perioada 28-29.08.2020, la Bucureşti va avea loc Campionatul Naţional al României de Juniori 1.

„Sperăm ca, la finalul primelor competiţii oficiale care se desfăşoară după perioada de pandemie, sportivii să obţină rezultate foarte bune şi munca lor să fie răsplătită cu medalii.

 Celelalte secţii sportive din cadrul clubului îşi continuă pregătirea pentru participarea la competiţii, în limita condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, așteptând deciziile federațiilor de resort cu privire la reglementările de desfășurare a competițiilor.

Ne bucură faptul că până la această dată nu am avut nici un sportiv sau antrenor diagnosticat cu Covid-19 , în toată această perioadă fiind efectuate verificări în cadrul fiecărui antrenament.

Sperăm să depășim cât mai curând această perioada dificilă și să fie redată bucuria competițiilor, sportivilor în dorința acestora de a obține performanțe“, se arată într-un comunicat semnat de directorul CSM Sf Gheorghe, George Carcadia.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.