SPORT 17 mai 2018

Spicom Sf. Gheorghe a jucat în deschiderea finalei Ligii I la futsal

de Covasna Media | 680 vizualizări

Campionatul Național de juniori U19 la futsal a ajuns în faza turneului semifinal. Una dintre echipele covăsnene participante, Spicom Sf. Gheorghe, a fost repartizată în grupa triunghiulară de la Galați, unde a jucat ambele meciuri în deschiderea partidelor contând pentru finala campionatului de seniori, Liga I.

Din nefericire, Spicom Sf. Gheorghe a pierdut ambele jocuri de la Sala Siderurgistul din Galați, fiind întrecută de United Galați cu 4-2 și de Internazionale Traian Vaslui cu 7-1. Cele două formații se vor duela pentru locul în turneul final, în ultimul meci al seriei.

În finala Ligii I, gazdele de la United Galați au pierdut cele două meciuri, cu Informatica Timișoara, cu 1-0, respectiv 6-4. Bănățenii conduc cu 2-0 în serie și mai au nevoie de câștigarea unui singur joc, pentru a deveni campioni naționali.

Un alt turneu semifinal al Campionatului Național de juniori U19, are loc, tot în această perioadă, la Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. KSE Tg. Secuiesc a debutat excelent, întrecându-i pe localnicii de la AFC cu scorul de 8-4. Covăsnenii au jucat și cu CN Nicu Gane Fălticeni și au bătut cu 7-5, calificându-se mai departe, într-un turneu final pe care, am anunțat deja, intenționează să îl organizeze la Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.