SPORT 13 iunie 2018

Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros

de Covasna Media | 934 vizualizări

Celebra jucătoare de tenis Simona Halep a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, într-o gală organizată de către Primăria Generală a Municipiului București, pe Arena Națională, în data de 11 iunie 2018.

În tribunele marelui stadion s-au aflat aproape 15 000 de spectatori care au aplaudat-o la scenă deschisă pe marea campioană de la Internaționalele Franței. Simona Halep a avut un discurs plin de bun simț, mulțumind românilor și României pentru susținerea acordată de-a lungul întregii sale cariere. Pe scenă au mai urcat Ilie Năstase, celebru jucător în secolul trecut, dar și George Cosac, actualul președinte al Federației Române de Tenis.

Momentul problemă al serii a fost intrarea în scenă a Gabrielei Firea, primar general al Bucureștiului,  care a fost fluierată de toată lumea. Anterior, se discutase despre posibilitatea ca Simona Halep să prezinte trofeul în Piața Victoriei din capitală, însă acest lucru nu s-a întâmplat deoarece locația respectivă a fost ocupată cu mitingurile de protest, în această perioadă.

Poliția Română i-a făcut o frumoasă surpriză Simonei Halep, pe care a oprit-o în trafic informând-o că a ”încălcat viteza la serviciu, fiind surprinsă de radarele de la Roland Garros cu 172 de kilometri la oră”. Polițiștii i-au înmânat sportivei un buchet de flori în locul obișnuitului proces-verbal de constatare și sancționare a contravenției la volan.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.