SPORT 13 martie 2013

Sezon reuşit la patinoar

de Covasna Media | 446 vizualizări

Reprezentanţii Clubului de Hochei „Pinguinii Regali” sunt mulţumiţi de sezonul de patinaj de la patinoarul artificial de pe strada Nicolae Iorga din Sfântu Gheorghe. Aceştia spun că în ciuda faptului că sezonul actual a fost mai scurt cu 3 săptămâni decât cel precedent, numărul biletelor vândute a fost mai mare.

„În acest sezon au fost vândute 11.696 de bilete, cu 341 mai multe decât anul trecut, când sezonul a fost mai lung pentru că vremea ne-a permis acest lucru. Ne bucură faptul că a crescut numărul copiilor care au venit să patineze şi le mulţumim acelor cadre didactice care au înţeles importanţa mişcării în aer liber şi au adus grupuri de copii la patinoar” – ne-a declarat preşedintele Pinguinilor Regali, Kernászt Huba.

Vremea de afară nu mai permite funcţionarea patinoarului, astfel că acesta a fost închis, dar sezonul de hochei se va încheia în aprilie, motiv pentru care hocheiştii din oraş sunt nevoiţi să se antreneze la Braşov. Kernászt Huba ne-a spus că a crescut şi numărul copiilor care vor să joace hochei, atât fete, cât şi băieţi. Pentru ei, dar nu numai, în sezonul cald Pinguinii Regali vor organiza mai multe acţiuni şi competiţii cu role.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.