SPORT 18 decembrie 2019

Sepsi SIC strânge ajutoare pentru copiii nevoiași

de Daniela Luca | 918 vizualizări

Suporterii pot aduce donații la meciul cu Artego Bydgoszcz din 18 decembrie

Campioana României la baschet feminin, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, va întâlni miercuri seara, pe teren propriu, formația poloneză Artego Bydgoszcz. Cu această ocazie, va avea loc o acțiune caritabilă. Suporterii sunt rugați să aducă daruri pentru copiii care nu au parte de prea multe bucurii. 

„Deja am avut o donație, o strângere de fonduri pentru o baschetbalistă din Ungaria, Gereben Lívia, care are leucemie și dat fiind faptul că echipa din Sfântu Gheorghe este în relație foarte bună cu echipa din Szekszárd, Atomerőmű, încercăm pe această cale să o ajutăm și noi pe ea pentru a reveni cât mai curând pe parchet. A doua strângere a fost când, împotriva echipei suedeze, am strâns cărți pentru cele două case de bătrâni din Sânpetru și din Sfântu Gheorghe, iar mâine fiind încă un meci foarte tare și sperăm cu foarte mulți spectatori, o să strângem obișnuita cutie de dulciuri, de cadouri pentru copii care vor fi donate către centrele domnului Böjte la Tușnad și la Covasna. (...) Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor care până acum ne-au ajutat și la acest segment al clubului, de a ajuta comunitatea”, a spus marți, 17 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, managerul echipei, Rusz István. 

Cei care vor sa ofere bucurie copiilor în prag de sărbători sunt rugați să pună într-o cutie jucării, cărți, dulciuri sau haine și să treacă pe ambalaj vârsta copilului căruia i s-ar potrivi cadoul. Darurile vor fi lăsate la intrarea în Sepsi Arena în locul special amenajat. 

Meciului din EuroCup împotriva echipei poloneze se va disputa miercuri, de la ora 19:00, la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. 

Intrarea se face începând cu ora 18:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru copii intrarea este gratuită. Antrenorul Sepsi SIC, Mikes Zoran, a făcut un apel către fani să vină într-un număr cât mai mare la meci.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.