SPORT 21 mai 2019

Sepsi SIC Sf.Gheorghe, optimistă în privinţa câştigării celui de-al patrulea titlu de campioană naţională

de Agerpres | 908 vizualizări
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi

Oficialii clubului ASC Sepsi SIC Sfântu Gheorghe sunt încrezători că echipa va repurta o victorie în faţa formaţiei CSM Satu Mare, pe care o va întâlni marţi în ultimul meci al finalei Ligii Naţionale de baschet feminin, şi va reuşi în acest fel să câştige pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană naţională.

Antrenorul echipei, Zoran Mikes, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va fi uşor, pentru că ambele echipe sunt valoroase, dar jucătoarele sale sunt pregătite să lupte până la capăt pentru victorie.

Acesta a făcut un apel către suporterii echipei Sepsi SIC să vină în număr cât mai mare la Arena Sepsi, unde se va disputa meciul, pentru a-şi susţine echipa favorită.

„Noi suntem pregătiţi. Dacă până acum a fost în faţa noastră un întreg campionat pentru a câştiga, acum avem un singur meci pe care trebuie să-l câştigăm şi prin acesta să câştigăm campionatul. (...) Suntem pregătiţi pentru acest lucru şi sper să ne putem bucura de victorie împreună cu suporterii”, a declarat managerul Sepsi SIC, Rusz Istvan.

Acesta a mai spus că Sepsi SIC a avut în ultimii ani un parcurs foarte bun - a jucat în cupele europene, a câştigat de trei ori consecutiv campionatul naţional, iar anul acesta a obţinut Cupa României la baschet feminin.

Meciul decisiv dintre Sepsi SIC şi CSM Satu Mare se va juca marţi, de la ora 19:00, la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Scorul după este egal, 2-2, după primele patru partide ale finalei. Cele două echipe s-au întâlnit şi în finala de anul trecut, iar Sepsi SIC s-a impus cu 3-1 la general.

Finala finalei va fi transmisă live AICI!

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.