SPORT 16 aprilie 2018

Sepsi SIC Sf. Gheorghe în finală

de Covasna Media | 600 vizualizări

Echipa feminină de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a calificat pentru semifinalele Ligii Naționale, după victoria concludentă obținută la Cluj-Napoca, împotriva localnicelor de la Universitatea, cu scorul de 87-59 (25-19, 20-14, 26-12, 16-14).

Covăsnencele au jucat excelent și nu au lăsat nicio șansă gazdelor. Fetele lui Zoran Mikes au confirmat, astfel, victoria de pe teren propriu și au câștigat astfel seria cu 2-0 în seria semifinală. 

Partida a avut loc la Sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca și a fost urmărită de o asistență de aproximativ 300 de spectatori. pe cealaltă parte a tabloului, CSM Satu mare s-a calificat și ea pentru ultimul act, după victoria cu 72-68 repurtată pe terenul celor de la CSTBv Olimpia Brașov.

Federația Română de Baschet urmează să anunțe, cât mai curând posibil, datele de disputare ale finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, în care Sepsi SIC Sf. Gheorghe va avea avantajul terenului propriu, într-un eventual meci decisiv. cert este că seria pentru titlu va începe cu două meciuri la Sepsi Arena.

Sepsi SIC Sf. Gheorghe este campioană en-titre. 

Sursa foto - Sepsi SIC

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.