SPORT 14 februarie 2022

Sepsi-SIC s-a impus în derbyul covăsnean

de Covasna Media | 757 vizualizări

Derbyul covăsnean, programat în etapa a 20-a din Liga Națională de Baschet Feminin, s-a încheiat cu victoria echipei Sepsi-SIC, care a dispus cu rezultatul de 96-69 de ACS KSE Târgu Secuiesc. Partida a fost disputată la sala Sepsi Arena.

Chiar dacă diferența dintre cele două echipe este considerabilă, Sepsi-SIC fiind campioana en-titre, iar ACS KSE Târgu Secuiesc ocupanta poziției a opta în clasament, derbyul a fost onorat cu un joc pe măsură. Primul sfert a fost mai echilibrat, 19-16 pentru Sepsi-SIC, cea care a luat și sfertul doi, de această dată la o diferență mai consistentă, 23-14. Sfertul al treilea a revenit echipei din Târgu Secuiesc, 24-21, dar în ultima parte campioanele s-au desprins, 33-15 pentru elevele lui Zoran Mikes.

Principalele marcatoare pentru Sepsi-SIC au fost: Jones (25 de puncte, desemnată și MVP-ul partidei),Wallace (16 puncte), Orbán, Podar și Fraser (toate cu câte 13 puncte). Cele mai eficiente jucătoare de la ACS KSE Târgu Secuiesc: Coleman (24 de puncte), Lewis (15 puncte) și Kozman (13 puncte).

Pentru Sepsi-SIC, echipă care a urcat pe poziția secundă în clasament, urmează o dublă la un interval de două zile, cu CSM Alexandria acasă și Universitatea Cluj în deplasare, partide programate pe 17, respectiv 19 februarie. 

ACS KSE Târgu Secuiesc are programată următoarea partidă pe 19 februarie, când va primi vizita echipei CSM Târgoviște.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.