SPORT 14 ianuarie 2022

Sepsi-SIC întâlnește vicecampioana la Sepsi Arena

de Covasna Media | 768 vizualizări

Etapa a 15-a din Liga Națională de Baschet Feminin programează sâmbătă, 15 ianuarie, două partide interesante pentru reprezentantele județului Covasna, Sepsi-SIC primind la Sfântu Gheorghe vizita vicecampioanei CSM Satu Mare, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc se va deplasa la CSM Alexandria.

În ordine cronologică, prima partidă va fi cea dintre CSM Alexandria și ACS KSE Târgu Secuiesc, care va începe de la ora 16:30. CSM Alexandria are un parcurs bun în acest sezon fiind clasată înaintea rundei pe poziția a patra, covăsnencele, aflate pe locul 12, în clasament, penultimul, având o misiune dificilă în aceste condiții.

De la ora 19:00, la sala Sepsi Arena, va debuta derby-ul rundei care le va pune față în față pe campioana en-titre, Sepsi-SIC, respectiv vicecampioana CSM Satu Mare. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în acest moment, câte 23 de puncte fiind trecute în dreptul lor după 12 partide disputate. 

În tur, la Satu Mare, Sepsi-SIC a fost învinsă cu 78-56, iar aceasta este singura înfrângere suferită de echipa noastră în actuala de ediție de campionat, până în prezent. Înaintea acestei runde, Sepsi-SIC și-a întărit lotul cu Anamaria Pop, o sportivă în vârstă de 19 ani care a descoperit tainele baschetului la Bball 6 din Sfântu Gheorghe, iar recent a făcut parte din echipa Atomerőmű KSC Szekszárd.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.