SPORT 16 iunie 2023

Sepsi-SIC este în căutarea viitoarelor talente ale futsalului

de Daniela Luca | 842 vizualizări

Clubul Sepsi-SIC anunță că organizează o acţiune de selecţie pentru noua echipă de futsal înfiinţată recent la Sfântu Gheorghe. Cei care vor să facă parte din această nouă aventură sportivă sunt așteptați la Sepsi Arena, în zilele de 19, 20 și 21 iunie, între orele 18:00 și 20:00. Se caută bărbați până în 40 de ani, cu o formă fizică bună, ne-a spus sportivul Mánya Szabolcs, cunoscut pentru experiența sa în futsal.

Sportivul Mánya Szabolcs s-a întors recent la Sfântu Gheorghe și își propune să pună din nou orașul pe harta futsalului românesc.

„Căutăm jucători născuți înainte de 2005 pentru a se alătura echipei noastre de futsal, de seniori. Dacă vrei să joci pentru formația noastră, vino la Arena Sepsi luni, marți și miercuri (19-21 iunie), între orele 18:00 și 20:00. Mánya Szabolcs va evalua abilitățile participanților, după care conducerea clubului îi va selecta pe cei cu care vom începe pregătirea, luna viitoare”, transmit reprezentanții Sepsi SIC pe pagina de Facebook.

Aceștia au mai punctat că luna viitoare se vor organiza și selecții pentru jucătorii de futsal cu vârsta sub 18 ani.

Mánya Szabolcs ne-a spus că se caută bărbați până în 40 de ani care știu că joace fotbal și futsal și care au o condiție fizică bună.

Cei care vor să își lase amprenta pe terenul de joc și să reprezinte culorile clubului Sepsi-SIC sunt așteptați săptămâna viitoare la Sepsi Arena.

Futsalul este jucat de două echipe, fiecare de câte cinci jucători, dintre care unul este portarul. Fiecare echipă poate avea în plus un număr de rezerve. Spre deosebire de alte forme ale fotbalului în sală, terenul este delimitat de linii și nu de panouri cu ajutorul cărora mingea poate fi jucată.

Sepsi Futsal Spicom a fost una dintre echipele importante ale futsalului românesc, însă a fost retrasă din competiții după ce a retrogradat din Liga 1, în 2018, notează frf.ro.

Daniela Luca

Sursă foto: ScoreGoal Kecskemét

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.