SPORT 27 februarie 2022

Sepsi-SIC cucerește pentru a șaptea oară Cupa României

de Covasna Media | 647 vizualizări
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi

Disputată la sala Sepsi Arena, finala Cupei României la baschet feminin a revenit echipei noastre, Sepsi-SIC, care a învins la mare luptă pe CSM Satu Mare și a intrat pentru a șaptea oară în poseisia trofeului.

Partida a fost deosebit de echilibrată, o finală în adevăratul sens al cuvântului. Sepsi-SIC, însă, și-a apărat blazonul și a luptat până la capăt pentru a păstra trofeul la Sfântu Gheorghe. Sătmărencele au avut avantaj, 16-10, după primul sfert, cel de-al doilea terminându-se la egalitate, 12-12, iar la pauză, avantajul celor de la CSM Satu Mare a fost de șase puncte (28-22). Sfertul trei a revenit fetelor lui Zoran Mikes, 20-16, la fel și sfertul patru, 17-9, dar după un joc cu multe răsturnări de situație.

Astfel, Sepsi-SIC s-a impus cu 59-53, principalele marcatoare pentru echipa noastră fiind: Fraser (15 puncte), Jones (13 puncte), Pasic și Podar (ambele cu câte șapte puncte).

Următoarea partidă pentru Sepsi-SIC va fi în Liga Națională de Baschet Feminin, în deplasare la FCC Baschet UAV Arad, pe data de 5 martie, un derby între ocupantele primelor două locuri în clasament.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.