SPORT 27 aprilie 2022

Sepsi-SIC, a doua înfrângere consecutivă. Titlul se decide la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 727 vizualizări

Sepsi-SIC a pierdut a patra partidă din finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, aceasta fiind a doua înfrângere consecutivă, astfel că titlul se va decide la Sfântu Gheorghe într-o partidă de care pe care.

FCC Baschet UAV Arad s-a dovedit, din nou, mai dornică de victorie și a dispus de Sepsi-SIC, în a patra partidă a finalei, cu rezultatul de 67-63 (19-16, 6-16, 21-23, 21-8). După ce arădencele și-au adjudecat primul sfert, fetele lui Zoran Mikes au preluat controlul și, cu un al doilea sfert foarte bun, la pauză conduceau cu 32-25. De-a lungul celui de-al treilea sfert, tot covăsnencele au fost în avantaj, însă în sfertul decisiv gazdele au revenit și au trecut la conducere, 60-59, moment din care au controlat partida până la final. Principalele marcatoare ale echipei noastre au fost: Fraser (18 puncte), Pasic (14 puncte) și Raber (8 puncte).

Cum scorul general a devenit 2-2, soarta titlului se va decide în partida cu numărul cinci. Finala finalei va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, la Sfântu Gheorghe, în sala Sepsi Arena.

Marius Raczek

Sursa foto: captură youtube

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.