SPORT 11 iunie 2020

Sepsi Sfântu Gheorghe-Poli Iași, în semifinalele Cupei României

de Covasna Media | 781 vizualizări
Sursa foto - frf.ro
Sursa foto - frf.ro

Miercuri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorți a partidelor din cadrul semifinalelor Cupei României ediția 2019-2020, în acest penultim act al competiției echipa noastră Sepsi OSK urmând să întâlnească într-o dublă manșă pe Poli Iași.

După ce a eliminat pe rând echipele Ripensia Timșoara, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești, Sepsi OSK mai are de făcut un sigur pas pentru accederea în finala Cupei României, care va avea loc pe 22 iulie 2020 pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Astfel echipa noastră se va întâlni într-o dublă manșă cu Poli Iași, prima partidă fiind programată la Sfântu Gheorghe, iar returul în Copou, partide care ar urma să se joace în perioada 24 iunie-8 iulie.

În sezonul 2019-2020, Sepsi OSK și Poli Iași s-au întâlnit de trei ori, toate cele trei partide consemnându-se în cadrul Ligii 1. Primele două partide au fost programate în sezonul regulat, iar Sepsi OSK s-a impus pe propriul teren cu 1-0, pentru ca la Iași să obțină o remiză, scor 1-1. Cele două echipe s-au reîntânit în Play-Out, la Sfântu Gheorghe, chiar în acest acest an, la finalul partidei înregistrându-se din nou egalitatea, rezultat 1-1.

Cealaltă semifinală a Cupei României le va aduce față în față pe cele două mari rivale din capitală, FCSB și Dinamo București. 

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.