SPORT 29 iulie 2018

(Update) Sepsi OSK, victorie la primul meci pe teren propriu

de Covasna Media | 1122 vizualizări

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a Ligii I de fotbal, disputată duminică.

Rezultatul poate fi considerat o surpriză, Universitatea Craiova fiind una dintre favoritele la titlu. Scorul a fost de numai 1-0 în favoarea echipei antrenate de Eugen Neagoe, dar, după numărul ocaziilor, putea fi mai mare.

Prima mare ocazie a gazdelor a fost consemnată la trei minute după fluierul de start, Prosser nereuşind să prindă cadrul porţii după ce a scăpat singur cu Pigliacelli. Au urmat apoi alte situaţii în care Vaşvari, Tandia sau Fülöp puteau deschide scorul.

Golul a venit în a doua repriză: în minutul 61, Tandia a profitat de o gafă uriaşă a fundaşilor olteni şi a punctat cu o lovitură de cap din careul mic după o centrare perfectă a lui Yasin Hamed.

Până la final jucătorii Craiovei n-au reuşit mare lucru, în timp ce Sepsi OSK a ratat şansa de a se desprinde prin acelaşi Tandia.

 

 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly - De Moura, Jovanovic, Viera, Sato - Velev, Vaşvari - Drăghici (Hamed '48), I. Fülöp (Ştefan '78), Prosser (Simonovksi '57) - Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Kelic (Zlatinski '55), Gardoş, Thiago Ferreira - Briceag, Mateiu (Bărbuţ '77), Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Glavina '55), Burlacu, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Vieira '9, Drăghici '34, Vaşvari '45, De Moura '83, Hamed '90+3 / Mitriţă '67

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin (central), ajutat de Ovidiu Artene, Gabriel Sorin Stroe (asistenţi) şi Andrei Antonie (rezervă).

Observatori au fost Aron Huzu şi Mircea Călin.

Foto: Facebook/osksepsi

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.