SPORT 5 mai 2022

Sepsi OSK U19 în finala Cupei României

de Covasna Media | 1145 vizualizări

Ieri, 4 mai, categoriile de vârstă U17, respectiv U19 ale clubului Sepsi OSK au disputat manșa retur a semifinalelor Cupei României, echipa de U19 reușind performanța de a se califica în finală.

Primii pe teren au intrat juniorii de la categoria de vârstă U17, care i-au avut ca adversari pe CFR Cluj. În prima manșă scorul fusese 0-0, iar în returul disputat la Cluj-Napoca partida s-a terminat tot la egalitate, scor 2-2, departajarea făcându-se prin executarea loviturilor de la 11m. Mai eficienți la acest capitol s-au dovedit a fi clujenii, care s-au impus cu 8-7. Sepsi OSK U17 a început în formula: Tănasa Vlad, Popa Paul, Moroșanu Ionuț, Bartha Roland, Folea Iustin, Horciu Dennis, Radu Matei, Gyulai Cristian, Ene Andrei, Ghimbovschi Radu, Vura Ottó.

Tot la Cluj-Napoca s-a jucat și manșa retur a categoriei de vârstă U19, în această competiție adversara covăsnenilor fiind Univesitatea Cluj. Prin golurile marcate de Bende Bence și Niczuly Rajmund, Sepsi OSK U19 a câștigat cu rezultatul de 2-1. Cum și în manșa tur victoria a revenit tinerilor noștri jucători, scor tot 2-1, Sepsi OSK U19 s-a calificat în finala Cupei României. Acest succes a fost obținut în următoarea formulă de start: Niczuly Rajmund, Hamciuc Robert, Ianău Claudiu, Mitu Andrei, Tusa Balázs, Rența Denis, Bende Bence, Grigore Iustin, Nistor Ákos, Șerban Sergiu, Kocsis Norbert. Finala se va disputa pe data de 19 mai, în partida cu titlul pe masă Sepsi OSK U19 urmând să se afle față în față cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.