SPORT 11 februarie 2022

Sepsi OSK se va deplasa la Mioveni pentru a o întâlni pe Rapid

de Covasna Media | 1024 vizualizări

Etapa a 26-a din Liga 1 programează partida Rapid București - Sepsi OSK. În urma deciziei Ligii Profesioniste de Fotbal, întâlnirea va avea loc astăzi cu începere de la ora 19:55, la Mioveni.

Sepsi OSK s-a impus runda trecută, pe propriul teren, 2-0 cu Gaz Metan, și astfel păstrează încă șanse matematice de a accede în Play-Off. Desigur, alb-roșii se vor deplasa la Mioveni cu un moral bun, însă la fel ca în toate partidele care mai sunt de disputat până la finalul sezonului regulat au nevoie de victorie, mai ales că și Rapid București vizează același obiectiv.

Partida se va juca la Mioveni, în urma deciziei Ligii Profesioniste de Fotbal cea care a sancționat clubul Rapid București pentru incidentele care au avut loc la meciul Rapid-UTA, urmând a se disputa fără accesul spectatorilor. Rapid nu trece printr-o perioadă prea bună, în ultimele cinci partide elevii lui Mihai Iosif fiind fără victorie, bilanțul însumând patru remize și o înfrângere.

În istoria recentă, palmaresul direct este unul sărac, și aceasta pentru că Rapid a revenit în Liga 1 după un periplu mai lung prin ligile inferioare. Cele două echipe au remizat în tur, la Sfântu Gheorghe, rezultat 2-2, Rapidul conducând cu 2-0, pentru ca dubla lui Luckassen să decidă soarta partidei.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.